Error
  • Error loading feed data

Mitä olet saanut?

Vielä on tilaa blogikatsomossaTervehdys arvon lukijani. Kiitoksia, että olet jaksanut lukea turinoitani. Blogini avasin 22.1. kuluvaa vuotta. Kirjoittanut olen nyt tasan sata ja yksi tarinaa - tosin enimmäkseen päiväsaikaan. Käyntejä sivuillani on ollut keskimäärin 550 viikossa, ollen parhaimmalla viikolla lähes 1000. Luetuimmat tarinat näkyvätkin tuossa oikealla. Kaikkiaan olette käyneet sivuilla 21 500 kertaa.

Ajatus aloittaa blogikirjoittaminen syntyi EMBA-opintojen digitaalisen verkostotalouden seminaarissa, jossa Tolvasen Ville oli kertomassa omia näkemyksiään aiheesta. Kaikki mikä on mahdollista digitalisoituu. Niinpä päätin digitalisoida myös omat ajatukseni.

Register to read more...

Katse tulevaan

Morjens,

Tästäpä se sitten alkaa - sivut ovat vielä rakenteilla, mutta kaikenlaisia ajatuksia ihmisistä, ihmisten käyttäytymisestä, johtamisesta ja erästelystä tulee löytymään piakkoin näiltä sivuilta.

-Markku-

Mikä, mitä, minä

 

MARKKU PYKÄLÄINEN

http://www.linkedin.com/pub/markku-pyk%C3%A4l%C3%A4inen/36/248/ba8

https://twitter.com/MPykalainen

markku.h.pykalainen@gmail.com

http://www.facebook.com/markku.pykalainen.7

 

Olen avoin ja helposti lähestyttävä ihminen - näin ainakin uskon. Pyrin kohtaamaan ihmisen ihmisenä ja intohimoni on päästä perille ihmisen ja ryhmien käyttäytymisen juurisyistä ja sitä kautta pyrkiä kehittymään itse ihmisenä.

Käytännön johtamisen korkeakouluna minulle ovat toimineet niin Suomen suurimmat raskaan teollisuuden työnantajat kohta jo kahdenkymmenen vuoden ajan sekä mitä suurimmassa määrin koirani ja lapseni. Johtamisen esikuvani löytyy susilauman kärjestä. Alfapari saa ryhmän perustehtävän selväksi koko ryhmälle ja ryhmä toimii maksimaalisen tehokkaasti sen mukaisesti. Johtajuutta ei laumassa oteta voimalla vaan huolenpidolla, esimerkillä sekä motivoinnilla. Luonto - lapset mukaan lukien - toimii minun elämäni viitoittajana erittäin vahvasti.

 

Register to read more...